Esmee blogt: moederdag!

Geplaatst op zaterdag 11 mei 2019Er was hele dag niets aan dan hand, maar dan opeens, slaat de paniek toe. Wacht eens, het is zondag al Moederdag. Helemaal vergeten!

Hoe ga ik nu nog aan een cadeau komen? En daarnaast laat de bankrekening het ook niet echt toe. Maar het alles belangrijkste is, wat moet ik in godsnaam kopen?

Omdat dit voor mij (en ik geloof daarbij ook heel veel anderen) een vaker voorkomend probleem is heb ik besloten maar eens een mooi lijstje op te stellen waarmee ik, hopelijk, vele mensen uit de brand help.

- Een bosje bloemen met een leuk kaartje doet het natuurlijk altijd goed, het is (zo) lowbudget (als je zelf wilt), en als je een beetje moeite in je kaartje steekt, nog eens heel persoonlijk ook!

- Chocola! Voor de meeste vrouwen is dit altijd een top cadeau! En ook dit kan je zo duur maken als dat je zelf wilt. En met al die smaken en soorten van tegenwoordig, zit er vast iets passends bij.

- Wat ook niet onbekend zal zijn bij de meeste zijn cadeausetjes met daarin zeepjes, geurtjes etc. deze zijn rond Moederdag ook zeker niet moeilijk om te verkrijgen. Denk aan Kruitvat, Rituals, Body Shop, noem maar op.

- Ga je liever iets doen met je moeder op deze dag speciaal voor haar, ga dan lekker lunchen, hightea’en of neem haar mee voor een hapje eten of een lekker drankje.

- Wil je heel origineel zijn, en jou moeder iets geven dat niemand anders krijgt? neem eens een kijkje op een willekeurige foto website, hier kan je vaak tassen, kussens, mokken, noem het maar op, laten bedrukken met de schattigste/leukste/gekste foto van jullie samen. Maar dan moet je wel opschieten want het is al bijna zondag!!

 

Heel veel succes met jullie Moederdag cadeautjes, en als je het echt al te laat is, doet een ontbijtje het ook altijd goed!

Terug naar overzicht

Esmee blogt: moederdag!