Chillmiddag voor jonge mantelzorgers

Geplaatst op dinsdag 09 juli 2019

Vrijdag 19 juli 14:00 - 17:00u Chillmiddag voor Jonge Mantelzorgers @ Phoenix


Tijdens deze chillmiddag is er een overload aan spelletjes en zijn er verschillende googel- en magic trucs om onder de knie te krijgen.

Één op de vier jongere is jonge mantelzorger. Je bent jonge mantelzorger als je voor iemand in je directe omgeving zorgt (dus veel zorgtaken draagt) of wanneer je je zorgen maakt over iemand in je directe omgeving. Je bent ook jonge mantelzorger als je bijvoorbeeld thuis zorg te kort komt. Vaak weten jongere niet dat zij jonge mantelzorger zijn. Daarom vinden verschillende partijen in Breda het erg belangrijk dat er meer aandacht komt voor jonge mantelzorgers. Jeugdwerker Machteld organiseert, vaak in samenwerking met anderen, chillmiddagen in de Phoenix. Tijdens deze middagen staan er verschillende activiteiten gepland, is er de mogelijkheid om te ontspannen en als je wilt kan je over je thuissituatie praten. Tijdens een chillmiddag mag er vanalles, maar moet er niks. Je bent welkom om binnen te lopen wanneer je dat uitkomt, maar even aanmelden via machteld.nieuwenhuyzen@surplus.nl of 0610357141 is wenselijk. 

Dusssss zorg jij voor iemand in je directe omgeving of heb je zorgen over iemand in je directe omgeving? Kom dan zeker even chillen tijdens de chillmiddag! Je vrienden zijn ook welkom om mee te komen. 

Terug naar overzicht

Chillmiddag voor jonge mantelzorgers